Wie zijn wij?

Ik ben Lars, initiatiefnemer van 't Plukgeluk en al jarenlang in de moestuin te vinden en fan van lekker en verantwoord eten! Samen met een geweldig team van vrijwilligers werken wij aan de pluktuin 't Plukgeluk. Zelf ben ik al lang bezig met zo veel mogelijk zelfvoorzienend en verantwoord "leven". Ofterwijl, proberen zoveel mogelijk van eigen land (lokaal) te consumeren en zo energieneutraal mogelijk te leven. Deze filosofie deel ik graag in de vorm van een pluktuin; 't Plukgeluk!

Bij 't Plukgeluk kun je terecht voor jouw dagelijkse groenten, fruit, eieren, bloemen en meer. Alle producten zijn met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd. Wij gebruiken dus uitsluitend EKOLOGISCH verantwoorde methode voor het telen en produceren van onze producten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld GEEN kunstmest, GEEN bestrijdingsmiddelen en uitsluitend BIOLOGISCH geteeld zaai en pootgoed.

Het principe van de pluktuin is simpel. Je komt bij ons op het land en je plukt je groenten, fruit en/of bloemen en kruiden naar keuze. Vervolgens reken je af wat je geplukt hebt en kun je nog een kopje thee of koffie drinken! Als de pluktuin niet open is kun je ook altijd terecht bij het kraampje langs de weg. Deze wordt dagelijks gevuld met verse producten.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

't Plukgeluk