Evenementen

Op deze pagina vind je wat er allemaal te doen is op de pluktuin. Jaarrond zijn er workshops, lezingen, proeverijen, etentjes, etc...!

Maand : februari

28

DI

Moestuinieren voor beginners

't Plukgeluk

Op dinsdag 28 Februari 19:30 begint de cursus moestuinieren voor beginners! In 4 sessies van 1 uur wordt geleerd hoe je gemakkelijk je eigen moestuin opzet, met onder andere de "no-dig" methode. Verder bespreken we diverse soorten groenten en hoe je deze het beste kan kweken. Iedere sessie begint met een deel theorie, gevolgd door ook een deel praktijk waarbij je je eigen plantjes gaat voorkweken. Na 4 sessies ben je dus helemaal klaar voor het nieuwe tuinseizoen! De cursusdata zijn als volgt : Dinsdag 28 Februari 19:30 Dinsdag 07 Maart 19:30 Dinsdag 14 Maart 19:30 Dinsdag 21 Maart 19:30 Iedere sessie kost €12,50, met dus een totaal van €50,- voor de gehele cursus. De cursus zal op 't Plukgeluk plaatsvinden.

Evenementen

Op deze pagina kun je je opgeven voor evenementen op het plukgeluk. Regelmatig is er een workshop of lezing en in de zomermaanden ook heerlijke etentjes!

Let op! Workshops voorbereiden kost ons veel tijd en ook geld. Het komt helaas vaak voor dat mensen na opgeven voor een workshop niet op komen dagen. daarom gelieve minimaal 24 uur van te voren afmelden indien je toch een workshop niet kan bijwonen! anders zijn wij genoodzaakt toch kosten in rekening te brengen.

Naam *
E-mail *
Hoeveel personen *
Evenement *

Agenda

Workshop smeerwortelzalf

Workshop witlof kweken

't Plukgeluk winterworkshops!

Lezing geneeskrachtige planten

Workshop Fermenteren

Workshop paddenstoelen kweken